Nuxe – Årets innovatør hos Apotek 1

1.september lanserte vi Nuxe på apotek. Nuxe er en av Frankrikes største hudpleieserier med inspirasjon fra naturen, og alle produktene er spekket med blomst og planteekstrakter – helt uten parabener. Lanseringen har vært svært vellykket, og dette sammen med mye media har ført til fenomenale salgstall i løpet av kort tid. Etter kun seks uker i hyllene har Nuxe med sin multifunksjonelle olje til kropp, ansikt og hår vunnet prisen som Årets Innovatør hos Apotek 1!

Her er begrunnelsen for prisen:

Denne leverandøren har drevet storstilt opplæring av flere hundre medarbeidere i apotek gjennom bl.a. kjededager og salgsteam, i tillegg til opplæring og besøk i alle apotek. Det er delt ut vareprøver og informasjonsmateriell til alle ansatte, og det er kjørt ansattetilbud for å gjøre produktene kjent. Denne opplæringen samt lanseringskampanje både i apotek og i media har skapt et stort engasjement rundt denne nyheten.

Serien har oppnådd fenomenale salgstall i løpet av sine seks uker i hyllene våre, og er allerede etablert på nivå med flere kjente merkevarer i samme kategori. Spesialproduktet og frontproduktet i serien, tørroljen, har gitt Apotek 1 en innovasjon innen hudpleie som ikke tidligere har vært i våre apotek.